• Morate uneti minimum 3 karaktera

    • Moj Nalog
    Prijavi se
    Električni trotinet Xiaomi M365-Kralj električnih skutera! - Zamena gume na električnim trotinetima Xiaomi m365

    Električni trotinet Xiaomi M365-Kralj električnih skutera!

    Autor: http://www.vividwriting.com/
    28.05.2020.

    Rešili smo da vam predstavimo najpopularniji model ovog prevoznog sredstva, a to je električni trotinet Xiaomi M365!

    Popularnost električnih skutera, kako u svetu, tako i kod nas konstantno raste. Prema nekim procenama, prošle godine je samo u Beogradu prodato 35.000 električnih trotineta. Rešili smo da vam predstavimo najpopularniji model ovog prevoznog sredstva, a to je električni trotinet Xiaomi M365!

    Ovaj model električnog trotineta spada u kategoriju najboljeg do $600. Zbog svog kvaliteta, cene i dizajna 2017. godine je dobio prestižnu Red Dot ,,Best of the Best" nagradu, i smatra se najpoznatijim električnim trotinetom na svetu. Karakteristike Xiaomi M365 trotineta pružaju pravo uživanje tokom vožnje, kao i lakoću nošenja u ruci.

    Njegov ram je izrađen od aluminijuma, materijala koji koristi u avio-industriji. Aluminijum ima svojstva, poput niske gustine i visoke strukturne čvrstoće. Ovaj tip aluminijuma je otporan na koroziju i poseduje impresivnu termalnu provodnost. Time doprinosi da električni trotinet duže traje.

    Težak je svega 12,5 kg sa bateriom i zbog toga se lako može nositi i preneti na mestima, gde sama vožnja nije moguća. Takođe, Xiaomi M365 se lako sklapa i rasklapa, i zato omogućava lako nošenje.

    U samoj kompaniji Xiaomi mislili su na sve prilikom izrade ovog električnog skutera. Svaki detalj je posebno osmišljen, i u prvi plan ističe praktičnost. Samo jednim pritiskom na dugme pokrećete trotinet, može li jednostavnije? Teško.

    Za ljubitelje noćne vožnje, Xiaomi M365 poseduje fantastično jako prednje svetlo. Ono što možda niste znali, ovo je mana kod mnogih drugih modela električnih trotineta. Zato se još više izdvaja, a sama jačina svetla iznosi 1.1 W i poseduje domet do 6 metara.

    Bezbednost vožnje električnog trotineta ogleda se u dvostrukom sistemu kočenja, prednjem i zadnjem. Poseduje kočioni disk i eABS regenerativni sistem protiv blokiranja kočnica. To omogućava sigurno i bezbedno zaustavljanje u samo 4 metra.

    Gume odlično apsorbuju neravnine na putu, koji nisu neretka pojava kod nas. Poseduju i teksturu za sprečavanje klizanja. Prečnika su 8.5 inča. Kombinacija ovakvih guma sa elektro-motorom, snage 250W, električni trotinet Mi pruža ugodno i prijatno krstarenje gradom.

    Stigli smo i do baterije, verujemo da vas to najviše zanima. Baterija je osmišljenja od strane kompanije LG. Poseduje kapacitet od 18.650 mAh, što pruža mogućnost vožnje do 30 km i to samo jednim punjenjem! Živimo u eri pametnih telefona i satova, što je slučaj i kod baterije modela M365. Koristeći naprednu tehnologiju, korisnik uvek ima uvid u stanje baterije. U slučaju nekog kvara ili neispravnosti, istog trenutka vas obaveštava. Vreme punjenja baterije je između 4 do 6 sati.

    Maksimalna brzina koju električni trotinet Xiaomi M365 dostiže je 25 km na sat. Poseduje toliku snagu, da može podneti opterećenje od čak 100 kg. Dodajem da je preporučeni uzrast za vožnju ovog modela skutera na struju minimalno 16 godina, dok je gornja granica 50 godina.

    Pri kupovinu električnog trotineta o kome smo govorili u tekstu iznad, dobijate punjač, uputstvo, vodiča za lak i brz početak.

    Nadam se da vam je ovaj tekst, barem malo priblližio sve prednost električnog trotineta Xiaomi M365. U nekim od narednih tekstova, predstavićemo vam i M365 PRO verziju i još mnoge stvari koje se odnose na ovo električno prevozno sredstvo.

    Ukoliko imate bilo kakav kvar, želite da zamenite gumu, iznajmite trotinet ili se samo konsultujete, slobodno nas kontaktirajte putem email: info@ooterscooter.com ili pozivom na broj telefona. Naravno uvek ste rado viđeni gosti u našem servisu u Beograda, na adresi Koče Popovića 1.

    Izvor: Xiaomi Srbija
    Loading...