• Morate uneti minimum 3 karaktera

    • Moj Nalog
    Prijavi se
    Električni trotineti-Modeli i cene! - Zamena gume na električnim trotinetima Xiaomi m365

    Električni trotineti-Modeli i cene!

    Autor: http://www.vividwriting.com/
    02.02.2021.

    Pisali smo da je Xiaomi M365 najpopularniji električni trotinet na svetu. Danas smo rešili da predstavimo još neke električne trotinete, koji se izdvajaju kako cenom, tako izgledom i snagom. Otkrićete mnogo novih modela skutera na struju, koji postaju sve više zastupljeni na ulicama gradova širom sveta.

    Pisali smo da je Xiaomi M365 najpopularniji električni trotinet na svetu. Danas smo rešili da predstavimo još neke električne trotinete, koji se izdvajaju kako cenom, tako izgledom i snagom. Otkrićete mnogo novih modela skutera na struju, koji postaju sve više zastupljeni na ulicama gradova širom sveta.

    MERCANE WIDEWHEEL SCOOTER-$1,099

    Ukoliko ste ljubitelj snage i uživate u bržoj vožnji, teško ćete naći električni skuter bolji modela od ovoga. Njegova cena nije mala. Ovaj električni skuter je namenjen pre svega ljudima, koji imaju dublji džep. Motor snage 500W, jasno ukazuje o kakvoj se mašini radi. Većina električnih trotineta ima maksimalnu brzinu oko 25 kilometara na sat. Kod ovog modela, ona je čak 40 kilometara na sat. Jednim punjenjem baterije, možete preći oko 30 kilometara. Kao i kod modela M365, maksimalna težina vozača koja je predviđena iznosi 100 kilograma.

    Daska na kojoj stojite je šira i duža, nego kod običnih skutera. Time je napravljen dodatni prostor za obe noge. Poseduje i IPX4 sertifikat. Gume su široke 8 inča, po čemu je ovaj model i dobio ime. U pravolinijskoj vožnji, ovaj trotinet se ponaša fantastično. S druge strane, pri skretanju i promeni pravca, potrebno je vreme da se naviknete.

    SWAGTRON SWAGGER 5 ELITE-$300

    Za razliku od prethodnog modela skutera na struju, ovaj električni trotinet i njegova cena su prihvatljivi. Na ovoj listi električnih trotineta, on je najjeftiniji model, što mu je ujedno i najjača strana. Njegove performanse ne mogu da se porede sa ostalim električnim trotinetima, ali šta i očekivati za cenu trotineta od $300. Motor je jačine 250W, može dostići brzinu između 20 i 25 kilometara na sat, što je sasvim dovoljno za vožnju trotineta po gradu. Poseduje litijumsku bateriju, koja se puni okok tri i po sata. Jednim punjenjem prelazite oko 17 kilometara.

    Zvučni neverovatno, ali ovaj električni skuter može da podnese vozača do čak 145 kilograma! Ovim je lišen brze startnosti, kao i poteškoćama da se savladaju uzbrdice. To dovodi do brzog trošenja baterije.

    BOOSTED REV-$1,599

    Kompanija Boosted, poznata pre svega po prozvodnji električnog skejta, rešila je da zakorači u arenu električnih trotineta i predstavila svoj model prošle godine. Ovaj model trotineta je moćan, zato mu je takva i cena. Bez obzira što kompanija kuburi već neko vreme s poslovanjem, vredi pomenuti njihov model skutera na struju. Ovaj električni trotinet ima bateriju jačine 1,500W, kao i pneumatske gume od 9 inča, dostiže brzinu od skoro 40 kilometara na sat.

    Zbog same snage motora i brzine, on je isključivo namenjen odraslima. Ukoliko ste u potrazi sa trotinetom za decu, imate mnogo boljih opcija na tražištu. Naša preporuka je Xiaomi M365. Elem, ovaj trotinet može da podnese opterećenje do skoro 115 kilograma. Za osobe koje imaju šira stopala, daska je sasvim dovoljno široka.  

    SEGWAY NINEBOT KICKSCOOTER MAX-$799

    Segway Max električni trotinet je izuzetno pouzdan, a njegova glavna karakteristika je mogućnost prelaženje čak 40 kilometara i to samo jednim punjenjem. Trotinet je težak 18,5 kilograma. Kabl za punjenje ovog modela trotineta je deo koji ga dodatno ističe. On u svom sastavu nema crnu kutiju, koja je uglavnom svojstvena svim punjačima. Punjač je lak za nošenje i možete ga uvek imati sa sobom.

    APOLLO PRO SCOOTER-$1,849

    Za kraj ove liste, izdvojili smo električni trotinet koji se smatra najmoćnijim na tržištu. Apollo Pro može bukvalno da zameni vaš automobil. Poseduje gume od 10 inča, i dostiže brzinu do skoro 65 kilometara na sat! Može da pređe čak 80 kilometara, i to samo jednim punjenjem. Što bi značilo, da recimo iz Beograda do Novog Sada stižete bez problema.

    Poseduje dva motora od 1,000W. Imate dve opcije za vožnju ovog modela. Možete koristiti tokom svoje vožnje jedan motor, a ukoliko vam zatreba dodatni, aktivirate ga bez problema. Tu je i eko način vožnje. Punjenje baterije traje 10 sati sa standardnim punjačem, dok ukoliko koristite brzi punjač, vreme punjenja je 5 sati.

    Izvor: Google
    Loading...