• Morate uneti minimum 3 karaktera

    • Moj Nalog
    Prijavi se
    Električni trotineti sa gumom od 16“!!! - Zamena gume na električnim trotinetima Xiaomi m365

    Električni trotineti sa gumom od 16“!!!

    Autor: http://www.vividwriting.com/
    22.07.2020.

    Kompanija Razor proslavlja 20 godina postojanja, a povodom toga su predstavili nove električne trotinete koji nude rešenje za problem koji muči sve u ovoj industriji, a to su tanke gume. Novi Razor EcoSmart SUP model električnog trotineta ima gigantske gume, veličine čak 16“.

    Kompanija Razor proslavlja 20 godina postojanja, a povodom toga su predstavili nove električne trotinete koji nude rešenje za problem koji muči sve u ovoj industriji, a to su tanke gume. 

    Novi Razor EcoSmart SUP model električnog trotineta ima gigantske gume, veličine čak 16“. Uz to stabilnost se ogleda i u drvenoj dasci izgrađenoj od bambusa, koja se vrlo često koristi za izradu skejtborda, što dodatno doprinosi fleksibilnosti i izdržljivosti. Jasno je da Razor svoje nove električne trotinete usmerava isključivo prema odraslima, jer je zastupljenost ovog prevoznog sredstva u dobar pandemije virusa COVID-19, apsolutno eksplodirala.

    U svom sastavu ima motor jačine 350W, a maksimalna brzina iznosi 25km na sat, dok je daljina svedena na 20km. Ovog meseca će se naći u prodaji po ceni od $499.

    Drugi model koji nam dolazi iz ove kompanije je Razor C25 (još uvek nije zvanično ime), nema gume poput svog kolege, ali se može pohvaliti gumama od 12“ i motorom snage 250W. Njegova maksimalna brzina koju može da dostigne je 25km, i može jednim punjenjem da pređe 18km. Cena ovog modela je $399.
    Treći član ove družine je električni skuter Razor E300 HD. Ovo je najprodavaniji model, ujedno i najekonomičniji sa motorom od 250W. Gume nisu ni približno velike poput prethodna dva modela. Prednja je veličine 9“, dok je zadnja 8“. Maksimalna brzina je 25km na sat, a cena ovog trotineta će iznositi $289 kada izađe na jesen.
    Kada se sumiraju noviteti, kompanija Razor donosi nešto novo na tržište. Veličina guma može lako da privuče nove kupce, jer sa ovakvim gumama više neće biti problem pri najmanjoj prepreci koju objektivno imaju svi širom planete.

    Izvor: Google
    Loading...